دست‌ یاری سامسونگ به سازمان سیا

شرکت "این‌کیو‌تل" یک شرکت سرمایه‌گذاری مخاطره‌آمیز است که بدون هیچ درآمد سازمانی؛ بر روی شرکت‌های دارای تکنولوژی بالا سرمایه گذاری می‌کند. این‌کیو‌تل عموما بر روی شرکت‌های درحال پیشرفت و سازمان‌های تحقیقاتی دارای تکنولوژی‌های بالا، سرمایه‌گذاری می‌کند تا برترین توانایی‌های آن‌ها را در اختیار سازمان‌های جاسوسی‌ای همچون CIA، DIA،NGA  و دیگر سازمان‌های جاسوسی موجود در آمریکا قرار دهد.

تکنولوژی به کار رفته در اپلیکیشن Google Earth  در Google Map، Google Mobile  وجود دارد که این روزها این دو اپلیکیشن اخیر بر روی اکثر گوشی‌های وارداتی به بازار ایران می‌توان یافت. جالب تر از این مطلب این است که نام Keyhole  از یک ماهواره شناسایی به نام KH  الهام گرفته شده است؛ ماهواره‌ی شناسایی نظامی‌ای که بیش از 30 سال یکی از چشمان بیدار آمریکا در آسمان جهان است. سازمان سیا خود در ظاهر نمی‌تواند مستقیما وارد زمینه سرمایه‌گذاری بر روی شرکت‌های بزرگ و کوچک تکنولوژیک شود، با راه‌اندازی این‌کیوتل این مانع را از سر راه برداشته و با سرمایه‌گذاری بر روی شرکت‌های تکنولوژیکی که بتواند در راه رسیدن به اهداف جاسوسی داخلی  و خارجی‌اش به او کمک کنند؛ گام‌های خود را در احاطه هر چه بیشتر بر دنیا، با قدرت بیشتری بر می‌دارد.  در این میان شرکت‌های به نامی یار و همراه این‌کیوتل شده‌اند؛ که از جمله مهم‌ترین آن‌ها شاید بتوان نوکیا، مایکروسافت، آی‌بی‌ام، فیس‌بوک، گوگل، اوراکل و بلک‌بری(ریم) را یاد کرد. اما ذکر این نکته جالب است که سامسونگ نیز سعی کرده‌ است از این معرکه دور نماند.  سامسونگ اخیراً بر روی سرویسی به نام "کلاودنت (Cloudant)" سرمایه‌گذاری نموده است که تمامی اطلاعات آنلاین کاربران گوشی‌های همراه سامسونگ را در آن ذخیره می‌کند.
گذشته از این که بسیاری از کارشناسان آی‌تی در مورد مشکلات عدیده امنیتی سرویس‌های ابری، نکات فراوانی را ذکر کرده‌اند، زمانی کاربر با میزان خطرناکی این سرمایه‌گذاری آشنا خواهد شد که بداند دیگر سرمایه‌گذاران این سرویس ابری چه کسانی هستند. این‌کیوتل با سرمایه‌گذاری 3 1 میلیون دلاری بر روی کلاودنت؛ همچون دیگر سرمایه‌گذاران این سرویس اجازه دستیابی به اطلاعات این سرویس را یافته است. کلاودنت به وسیله اپلیکیشن‌های تحت وبی که از طریق اینترنت به این سرویس متصل می‌باشند، حجم بسیار زیادی از اطلاعات را در خود ذخیره می‌کند و آن‌ها را در اختیار شرکت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری سرمایه‌گذار خود قرار می‌دهد تا آن‌ها را تجزیه و تحلیل نموده و بر اساس آن به نیازمندی‌های کاربران پی‌ببرند. این‌کیوتل نیز، این اطلاعات و تجزیه و تحلیل‌ها را در اختیار سازمان سیا قرار می‌دهد تا آن‌ها با شناسایی دایره ارتباطات کاربر، اطلاعات مهم او را در اختیار داشته‌ باشند تا در زمان نیاز از آن‌ها استفاده کنند.



مشخصا واگذاری این اطلاعات توسط شرکت این کیوتل به سازمان سیا امر غیر اخلاقی است که از اعتماد و عدم اطلاع کاربران از این موضوع جهت استفاده شاید سو استفاده از این اطلاعات پرداخته است . از طرفی این شرکت برای پیشبرد اهداف خود از شرکتهای تولید کننده نرم افزار و سخت افزار های کاربردی که اکثر افراد از آن ها استفاده می کنند کمک گرفته است. کاربران نیز به جهت نبودن جایگزینی مناسب برای این نرم افزار ها ناگزیر به استفاده از آنها هستند. شرکت سامسونگ به عنوان شرکتی شناخته شده حتی برای افزایش سوددهی شرکت خود نباید اطلاعات کاربران خود را در اختیار سازمان دیگری قرار دهد. نه تنها سامسونگ بلکه تمامی شرکت های نام برده شده در بالا حق جاسوسی از اطلاعات کاربران خود را ندارند و باید جهت حفظ حریم خصوصی کاربران خود بکوشند. با این وجود آیا راهی برای جلوگیری از دسترسی این شرکت ها به اطلاعات کاربران وجود دارد؟

حتی اگر این جاسوسی برای ارائه خدمات بهتر برای افراد باشد آیا این شرکت ها اجازه جاسوسی اطلاعات کاربران را  دارند؟



منبع:

www.topnewsmart.com

www.news-panel.com

http://www.gerdab.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد